Mungkin semua n3 n3 yang aku post nie telah menyebabkan korang kenal siapa pemilik atau identiti sebenar pemilik blog nie..... so ...cuma satu yang aku pinta..... biarlah ia menjadi rahsia antara kita.....fahamila apa yang aku lalui......fahamilah perjalanan kehidupan aku.......

Monday, October 17, 2011

respond n3....ha3...

disebbkan ada sedikit masa...
nmun tiada idea...
so aku nk respond sal coment putera92...
disebabkan ke'curious'an putera92...
aku crita ckit camne aku bleh terjebak dgn video l***h nie...

so semua nya mula masa aku form 1 lagi...
biasa la yg diperkatakan orang...
kawan adalah kuasa pengaruh yg paling kuat....
dan memang aku terpengaruh ngan kawan aku....
masa form 1 la.... aku mula kenal video2 nie...
kawan2 aku slalu ajak tgok video nie...
so aku join la skali....
tpi aku heran la apasal aku tgok yg jantan punya...
x de feeling pon nk tgok perempuan....ha3....
paham2 je la...
so dri tu aku mula terjebk lam dunia video nie....
so masa form2....
aku mula buat hal.....
disbbkan umah aku ade internet.... so bleh dikatakan tiap2 mlm aku layan....
dan dengan pengaruh kawan2....
u know what....
aku mula jual cd blue....
mase form 2 la....
zaman gelap aku....
memang aq terpengaruh sgt ngan kawan2 aq.....
tiap2 hari kawan aku datang umah aq....
nk download video n burn kat cd....
jual 5 - 7 hinggit stu.....( nk bli )ha3...

tpi syukur sgt2....... duit yg aku bleh tu...aku x guna.... aku bgi kat kawan aku ....
aku suruh dia wat modal bli cd kosong....
so semua tu trus berlaku...
hinggalah semuanya tamat pada satu hari....

so pada hari tu kawan aq x thn sgt gian nk hisap rokok...
aku pun x thu rokok ape.... tpi aku x isap la...
yg pasti rokok tu bleh wat diorang kayal( betul ke nie )
so..... diorang hisap la dlm bilik aq....
so ape lagi ....mak bapak aku balik....
(korang kan tau orang yg x pernah isap rokok mesti kuat deria bau dia...
senang je nk kenal orang isap rokok....)
diringkaskan crita....
so ape lagi.... mula la soal siasat .... acik isap rokok ke.....
mula2 aju jawab... x de lah...
mne ade....
acik jangan tipu.. ma bau asap rokok nie...
so aku crita hal sbnar...
yg kawan aku hisap rokok....
then.... keluarlah warning....
ACIK JANGAN BAGI KAWAN ACIK DATANG RUMAH LAGI...
ATAUPUN X PAYAH KAWAN LANGSUNG.....
sbagai anak yg soleh.... ( puji ckit )..he3....
memang aku x bgi kawan aku datang umah aku lgi...
then disbbkan dah dekat hujung taun.... lps je cuti akhir taun aku langsung x contet dia...
tpi still jumpa lagi kat skolah...
just say hai.....

masuk form 3.... aku dah mula x kawan ngan dia....
aku mula study ...sbb nk PMR taun tu....
then semua zaman gelap aku berlalu....
aku mula lupakan segala galanya....

so tu la last aku tgok video l***h...
form3, form4 ngan form5....
kawan aku ade tnye...
eh ....ko x tgok cd blue ke....?
aku dah puas dah la tgok.....semua skill aku tgok....
dah x de mood dah aku nk tgok....

memang betul r...... aku memang dah x de prasaan/ mood nk tgok cd blue nie.....
aku pun x thu knape....
tpi sbbnarnya tu bukan last aku tgk video.... last skali mse aku tulis n3 "skali lagi "....
biasa la nafsu....
5 january 2011.....
tu pun disbbkan tgah blogwalking...tiba2 jumpa blog yg ade video....
then tu la yg last skali aku tgok.....
skarang nie.....
memang x de feeling langsung nk buka blog l***h ni....

psssttt...... mase form 3 aku mula kawan balik ngan kawan aku yg slalu jdi iman kat surau sklah....


8 comments:

  1. owh .. kalau awk dengan saya ... kan ..x payah la tgk cd2 nie lagi .. sebab saya sendiri dah cukup biru untuk awak tau ..hak hak hak ..gedik siot !!

    ReplyDelete
  2. seriusly? wow!! ini berita baik, kwn... x sangka dpt juga ko kotakan janji ko (walaupun ada sekali tu terlihat gak)... nafsu memang sukar untuk dibendung... tp jika ko dpt buat mcm tu, aku just nk kata tahniah.. kuat betul keinginan ko utk x melihat video x elok tu lg... dr 2009 aku baca post ko kata nk berubah.. tp skrg dah 2011.. tempoh yg agak lama...

    ReplyDelete
  3. Wow...bagus2...macam tu lah...bukan macam abang numan...tengok benda tu jew kerja...

    ReplyDelete
  4. nu'man... ko punya gediks always make me smile la...ha3....

    putera92.....yup.... memang dah lama... hampir 3 thun aq tulis blog nie, mcm2 dah aku lepaskan kat cni.... so aku dah rasa lebih tenang skarang... x de lgi nk pikir2 benda nie semua( tpi kadang2 still ada)....so skarang aku just nk happy2 ngan kehidupan aku skarang.....n ngan kawan2 "sedunia" ni...ha3....

    patrick..... betul aq cakap ni.... slama 2 thun aku dok mengadap benda tu....sampai x de feeling dah....

    pssst... skarang nk tgok yg real la plak....he3...

    ReplyDelete
  5. korg sume umo bape ni?..haha..btw,ak pun dh lme xtgk cd blue ni..(blue plu la)..haha..muak gak..suke tgk yg romantik2 plu jer..hehe..

    xkn xtgk yg real lg kot mus..?..mcm xcye jerk..haha..leh x bg link n3 ko yg citerkn p'alamn plu or yg wat ko jd plu ? klo ad la..nk bace gak..tp bnyk sgt la kt blog ni..ad x link?..plz..hehe

    ReplyDelete
  6. wrkah kembara....ape nme pena ko....susahla panggil warkah kembara....he3.... aq bru 18..... aq x tgok yg real lgi mksudnye aq x penah lgi tgok gay have a sex depan mte aq la..ha3.... tpi x tringin nk tgok pun...just kiding la.....ha3 sbnarnya aku x de pun pengalaman yg menyebbkan aku jdi plu ni....it just came to me.... so x de la linknye.... klau ko ade... tolong la post... nk jugak aq bce....he3...

    ReplyDelete
  7. he3... pengalaman hidupla katakan.... tpi syukur gak.... coz skarang nie dah x de nafsu nk buat semua tu...ha3.....

    ReplyDelete